HISTÒRIA

Abans d’existir el Club, els atletes santboians formaven part de la Secció d’Atletisme de la Unió Esportiva Santboiana (equip de rugbi de la ciutat, fundat el 1921).

Després de la Guerra Civil, aquesta secció va ser reorganitzada per, entre d’altres, Constantí Miranda; considerat millor esportista espanyol l’any 1948, i primer atleta espanyol finalista en uns Jocs Olímpics (Londres 1948). Va dirigir els entrenaments de la secció d’atletisme, durant uns anys en què aquest esport va arrelar entre els habitants de la vila.

Finalment, l’any 1987, la secció d’atletisme de la Unió Esportiva Santboiana i el Grup Esportiu Parellada van unir esforços i van donar pas a l’actual Club Atletisme Sant Boi.

Poc més tard, el 1990, el Club va començar a entrenar a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, instal·lació esportiva que commemora els grans èxits aconseguits per l’atleta Santboià.

Des de sempre, el Club ha estat bolcat en l’organització i promoció d’esdeveniments esportius a la ciutat. L’any 1985 va néixer la Cursa Popular Vila de Sant Boi. Les temporades 1989-90 i 1990-91 va ser l’encarregat d’organitzar diferents Campionats de Catalunya i Espanya. I moltes més (sobre les quals en podreu llegir a la secció ORGANITZACIONS).

Gràcies als esforços i el treball, sovint voluntari i desinteressat, el Club gaudeix d’una escola d’atletisme amb més de 150 atletes, entre els quals hi ha campions de Catalunya en diferents categories, amb l’objectiu de promoure