SECCIÓ ESCOLA D’ATLETISME

A l’Escola d’Atletisme del Club, oferim als més petits, la possibilitat d’incorporar-se a l’atletisme, d’una forma divertida, sana però no per això menys professional. Des de ben petits (5 anys), els entrenaments combinen jocs enfocats a l’atletisme, amb categories atlètiques com el salt de llargada, d’altura, velocitat, resistència... entre d’altres.
Segons creixen, els entrenaments s’enfoquen en l’atletisme, i cada alumne va descobrint quina és la seva passió, la qual podrà compartir i potenciar en un ambient de companyia i esforç.

És llavors, a partir d’Infantil, que inicien l’especialització. Els grups ja no es divideixen en categories, sinó en modalitat: disposaràn d’un monitor especialitzat en la modalitat que l’alumne domini, per potenciar-lo en aquest àmbit, i aconseguir millors resultats en les competicions.

És per tant, a partir d’ Infantil, obligatori anar a les competicions i estar federat, per poder rendir al màxim nivell.

El Club participa en competicions a diferents nivells:

- A partir d’octubre, i recomanat per a totes les categories, amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Competicions enfocades a nivell escolar, per potenciar la integració, l’esport i el companyerisme entre clubs del Baix Llobregat.

- A partir d’Infantil, les organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme. És un àmbit més competitiu i que busca l’excel·lència a nivell català.

- Per als millors de cada modalitat, i a tot l’estat espanyol, les que organitza la Real Federación Española de Atletismo.

- En l’actualitat dos dels nostres atletes han representat, no només a la selecció catalana, sinó a la espanyola en campionats d’Espanya i d’Europa.